Зустріч 'Як членство у Глобальному Договорі ООН в Україні сприяє підсиленню ESG-показників банків'
  • Формат заходу: он-лайн
  • Час проведення: з 11.00 до 12.00

 Спікер:

Аліна Коновальченко, Операційна директорка Глобального договору ООН в Україні, української мережі найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів

https://www.linkedin.com/in/alina-konovalchenko/

 розповість про кроки по приєднанню до Глобального договору ООН в Україні, переваги від членства та практичні рекомендації і проєкти для нових учасників спільноти.

 Мета зустрічі:

  • Подія надасть чітке розуміння, як банки в рамках ESG- стратегій та участі у відбудові України можуть підсилити свої позиції завдяки членству у Глобальному договорі ООН в Україні. 
  • Учасники дізнаються про переваги, які надає членство в Глобальному договорі ООН в Україні.

 А це зокрема:

 1. Навчання (доступ до експертизи, тренінгів і джерел світового рівня) 

Навчальна Академія ГД ООН, Освітні онлайн-програми, Воркшопи, Акселератори, Спеціалізовані лекції (on demand) та ін..

2. Помітність (майданчик поширення інформації про ваші зобов’язання та прогрес зі сталого розвитку)

Профіль компанії на глобальному та локальному веб-сайтах, комунікації в соцмережах, кампанії у ЗМІ з найкращих практик та ін..

3. Нетворкінг (зв’язки з мультистейкголдерами та глобальне охоплення) 

Нетворкінг на місцевих та глобальних подіях, партнерства з мультистейкхолдерами, зв’язки з локальними мережами ГД ООН

ЯКІ ПЕРЕВАГИ ОТРИМУЄ БАНК ВІД ПРИЄДНАННЯ ДО ГЛОБАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ООН?
 
Користь для бізнесу
Компанії, які впроваджують ESG-практики у свою операційну діяльність, отримують більшу лояльність співробітників, партнерів та клієнтів, а також мають більшу привабливість для інвесторів та міжнародних партнерів.

Користь для суспільства
Бізнес має великий вплив на громади, в яких працює, країну, економіку якої розвиває, та є частиною глобальних змін у світі. Серед учасників Глобального договору ООН — понад 24 тисячі бізнесів, які своїми сталими ініціативами впливають на світовий порядок денний. Вони працюють над посиленням економічних спроможностей жінок, забезпечують дотримання прав людини на робочих місцях, впроваджують інновації для ефективної роботи над декарбонізацією і багато іншого.

ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО ВСІ ЦІ МОЖЛИВОСТІ НА ВЕБІНАРІ.

Про Глобальний договір ООН в Україні: 

Глобальний договір ООН в Україні — це українське представництво UN Global Compact, найбільшої у світі спільноти бізнесів, які працюють відповідно до ESG-принципів. Це особлива ініціатива Генерального секретаря ООН, місією якої є заклик компанії до вибудови своєї діяльності та стратегії з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі 10 Принципів у галузі прав людини, трудових відносин, захисту довкілля і боротьби з корупцією. Організація налічує 24 тис. учасників у 167 країнах світу. Українська мережа має 146 учасників.

Ми є командою експертів у сфері ESG. Як діалогова та навчальна платформа з досягнення сталого розвитку, ми сприяємо діалогу між бізнесом, інвесторами,громадянським суспільством, трудовими організаціями, органами місцевого самоврядування та урядом. 

Участь безкоштовна

Вебінар проводитиметься на платформі Zoom

Дізнавайтеся деталі та реєструйтесь за телефонами: (097) 411-64-40, (095) 212-32-42, (067) 235-09-23, (067) 466-13-45, (044) 253-07-02

e-mail:   center@nctbpu.org.ua