Центр розпочав співробітництво зі Sparkassenstiftung für internationale Kooperation в рамках регіонального проекту – «Відповідальне фінансування»

Центр у вересні 2019 року розпочав співробітництво зі Sparkassenstiftung für internationale Kooperation в рамках регіонального проекту – «Відповідальне фінансування» з метою розробки навчальних програм із залученням провідних банківських фахівців Німеччини. 

Метою співробітництва є розробка цілого циклу тренінгових програм з питань управління ризиками в банку.

До створення зазначених програм та в якості інструкторів залучаються іноземні фахівці, які мають значний досвід роботи в провідних німецьких та міжнародних банках та провідні фахівці банків України. 

19 листопада відбулось перше засідання робочої групи, присвячене обговоренню форматів, акцентів та форм проведення першої навчальної програми, присвяченої Управлінню операційними ризиками. У засіданні брали участь фахівці з банків України, представники  Sparkassenstiftung für internationale Kooperation та німецький експерт пан Рюдігер Рураінскі, який більше 30 років працював у галузі банківської справи та фінансування розвитку і є досвідченим, універсальним експертом з унікальним поєднанням продуктових, бізнесових, бухгалтерських та управлінських знань. 

За результатами обговорення німецькі експерти спільно з представниками Sparkassenstiftung für internationale Kooperation розробляють модульну навчальну програму, яка відповідатиме запитами та вимогам банків України. 

Перший пілотний семінар «Оцінка, контроль та управління операційним ризиком» відбудеться вже 18 грудня! Ознайомитись з програмою можна тут

Ефективна підготовка та навчання співробітників банку забезпечують зміцнення та успіх банку в цілому!