Preparation Program to exam for The Diploma in International Financial Reporting - ACCA (DipIFR)

З 15 лютого в нашому Центрі  стартувала ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ ДО КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ НА ОТРИМАННЯ ДИПЛОМУ З ПІДТВЕРДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ЗГІДНО З МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ - АССА (ДипІФР).

Зауважимо, що участь у програмі підготовки беруть не тільки фахівці банківського сектору, а й фахівці небанківських установ! 

Програма підготовки до іспиту триватиме з 15 лютого до 30 травня та являє собою 10 занять по 6 годин та 11-е бонусне заняття! Але ми пропонуємо більше - додаткові 4 заняття!

 Вся програма поділяється на чотири базові блоки. Після кожного блоку проводиться «пробний іспит» із детальним аналізом відповідей та приділяється час для розв’язання типових задач на закріплення вивчених тем.

Саме завдяки такій побудові підготовки учасники зможуть контролювати свій рівень засвоєння матеріалу протягом всього курсу! 

В рамках підготовки також проводиться поглиблений практикум із застосування методу ефективної ставки відсотка для обліку фінансових інструментів згідно МСФЗ та вимог НБУ, а також більш детальний розгляд МСФЗ 9 (IFRS 9) в частині оцінки знецінення фінансових інструментів та формування резервів під кредитні ризики.

Якщо ви бажаєте пройти програму підготовки, але не встигли зареєструватися на участь до 15 лютого, у вас ще є можливість звернутися до нашого Центру до 22 лютого та приєднатися до курсу!

Поспішайте, дата найближчого іспиту АССА (ДипІФР) – 5 червня 2020 року.

Деталі програми та реєстрація тут:  https://bit.ly/38sBXBX