ІІ щорічна конференція СИСТЕМА ФІНАНСОВОГО МОНІТОРИНГУ В БАНКУ - ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ НОВАЦІЙ ЗАКОНОДАВСТВА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНИХ РИЗИК-ОРІЄНТОВАНИХ ЗАХОДІВ ПРОТИДІЇ ВІДМИВАННЮ КОШТІВ У БАНКУ

Друзі і колеги! 10 - 11 вересня у сонячній Одесі відбулась друга щорічна конференція «Система фінансового моніторингу в банку – імплементація новацій законодавства та впровадження ефективних ризик-орієнтованих заходів протидії відмиванню коштів у банку».

Цьогоріч 12 знаних фахівців з українських банків та міжнародних компаній виступили спікерами та ділились своїм досвідом впровадження нових законодавчих вимог з фінансового моніторингу, внутрішнього контролю, валютного контролю та ін.

Конференція проводилась за підтримки ПАТ "МТБ Банк" і модератором виступила Ольга Колєснікова, Начальник управління фінансового моніторингу банку, Член Правління – відповідальний працівник по фінансовому моніторингу.

У конференції взяли участь представники з 33 банків та небанківських фінансових установ. Ми дуже раді активній участі у цьогорічній конференції фінансових компаній і будемо і надалі проводити для них цікаві та актуальні заходи.

69 учасників конференції (а з них 14 онлайн!) мали нагоду обговорити наріжні питання та поділитися практичним досвідом із колегами. Звичайно, очна участь має значну перевагу - можливість особисто познайомитись та поспілкуватись з колегами у неформальній атмосфері. Але наразі онлайн формат є необхідним атрибутом, тож не лише учасники, а й деякі спікери конференції також виступили онлайн та активно дискутували з аудиторією

Тематика фінансового моніторингу лишається дуже актуальною і найближчим часом ми плануємо ще кілька заходів: фінансовий моніторинг для фахівців підрозділів внутрішнього аудиту, по темі FATCA, а також круглий стіл для обміну досвідом щодо практичного впровадження основних процедур згідно нових вимог законодавства.

 

Якщо у вас є якісь додаткові побажання – пишіть нам на нашу адресу  center@nctbpu.org.ua !

та звертайтесь за телефонами:  (093) 256-16-05, (097) 411-64-40, (097) 174-87-02, (067) 844-97-44, (067) 235-09-23