Гарантійні операції банків - практичні питання та ризики пов'язані з ними. Використання банківських гарантій на локальному та міжнародному ринках, ролі учасників угоди і пов’язаних з нею документів
  • Час проведення – 10.00 – 16.00
  • Формат проведення – он-лайн

Кому рекомендовано:

Практикум підготовлений для працівників банків, які не перший рік працюють з подібними операціями та мають питання стосовно теоретичної та практичної частини опрацювання, надання, виконання та здійснення перевірки супутніх документів за ними. 

Під час вебінару будемо розглядати численні кейс-стаді, на практиці опрацьовувати ситуації конфлікту інтересів між Сторонами гарантійної угоди та шляхи їх подолання або зменшення наслідків для учасників у відповідності до діючої нормативної бази.

Даний практикум покликаний поглибити існуючі знання за всіма видами Гарантійних операцій та обмін досвідом серед практиків.

Отримані знання дозволять подивитись на базові відносини та текст Гарантійної операції з точки зору їх подальшого втілення в життя та опрацювання як в середині фінансової установи так і учасниками угоди з метою отримання платежу, зменшення суми або дострокового закриття операції та ризиками які можуть спіткати на кожному з етапів життєвого циклу продукту.

Зміст практикуму:

  1. Ризики використання Гарантій у діяльності банків та Сторін Контракту в залежності від їх видів та мети використання.
  2. Спроби неправомірного уникнення/відхилення/отримання платежу за операціями які зустрічаються в Україні та за її межами і шляхи їх подолання.
  3. Аналіз та виконання банками Вимоги за операціями, супутніх документів та ризики на даному етапі.
  4. Джерела платежів за Гарантійними операціями та подальше закриття заборгованості Клієнта перед Банком.

Інструктор:

Дмитро Цвик - Керівник напряму продажів продуктів торговельного фінансування Управління Документарного бізнесу та торговельного фінансування АТ «Укрексімбанк». Досвід роботи в банківській сфері - понад 17 років, з них понад 12 років в документарному бізнесі. Коло інтересів - акредитиви, гарантії, схеми фінансування банками експорту/імпорту клієнтів, розвиток та вдосконалення нормативних документів що їх регулюють.

Попередня реєстрація обов’язкова

Учасники отримають Свідоцтва НЦПБПУ

Вартість участі

Вартість участі одного учасника складає 7920 грн., в т.ч. ПДВ 1320 грн.

Дізнавайтеся деталі та реєструйтесь за телефонами: (097) 411-64-40, (095) 212-32-42, (067) 235-09-23, (067) 466-13-45, (044) 253-07-02

e-mail:   center@nctbpu.org.ua