Центр розширює напрями, направлені на підготовку та підвищення кваліфікації працівників небанківських фінансових установ

Враховуючи ухвалення Верховною Радою Закону щодо регулювання Національним банком України з 1 липня 2020 року небанківських фінансових установ, Національний центр підготовки банківських працівників України розширює напрями, направлені на підготовку та підвищення кваліфікації саме працівників небанківських фінансових установ.

Основною метою запроваджених змін у програмах, направлених на роботу з небанківськими фінансовими установами, є забезпечення збалансованого та системного підходу до ефективного навчання працівників НФУ, з урахуванням діючих вимог та стандартів Національного банку України.

Передумовою виокремлення програм банківської тематики та їх адаптації для небанківських фінансових установ стало постійне відвідування семінарів представниками НФУ.

В зв’язку з чим ми вже додали до наших програм наступні навчальні заходи:

  • Програма 'Фінансовий моніторинг у небанківських фінансових установах в частині переказу коштів'
  • Семінар ‘Запобігання та протидія легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом: останні законодавчі зміни. Інноваційні технологічні рішення для вирішення проблемних питань фінансового моніторингу’
  • Семінар ‘Організація внутрішнього контролю та комплаєнс в діяльності страхових компаній та інших фінансових установах’
  • Семінар 'Практики корпоративного управління для страхових компаній'
  • Багато інших тем, адаптувавши програму з урахуванням специфіки роботи НФУ.

До виступу ми запрошуємо професійних лекторів, практиків з небанківських фінансових установ та представників Національного банку України.

Адже тільки висококваліфіковані працівники на ринку фінансових послуг можуть забезпечити потужну фінансову систему держави, яка відповідає міжнародним стандартам та сприяє макроекономічній стабільності.