Поточна правова та економічна ситуація, ризики з якими зіткнулися кредитори та позичальники створюють принципово новий контекст та формує виклики, з якими раніше не стикався ніхто з цих сторін. Як все це впливає на поведінку позичальника і що робити кредитору захищаючи свої інтереси перебуваючи в правовому полі і зберігаючи при цьому клієнтів?

Цільова аудиторія:

Широке коло фахівців, які безпосередньо займаються стягненням проблемної заборгованості та проводять переговори з клієнтами-боржниками на різних етапах.

Програма тренінгу:

Інструктор:

Станіслав Каменецький - бізнес-тренер, практичний психолог. Спеціалізується на адаптації та впровадженні психотехнологій впливу в сферу бізнес-комунікацій: переговори, продаж, управління, стягнення боргів. Має вищу юридичну і психологічну освіту. Вивчав Еріксоніський гіпноз і нейролінгвістичне програмування (НЛП) у провідних фахівців: Бетті Елліс Еріксон (США), Герман Делль (Мюнхен), К. Коваленок, А. Виноградов, Т. Гагин, С. Горін.

Проводить групові та індивідуальні тренінги розвитку лідерських якостей із застосуванням екстремальних видів спорту та активізацією позамежних можливостей людського організму. Автор публікацій та методичних розробок з використання спеціальних психотехнологій в галузі PR і реклами. Розробник серії тренінгів «Психотехнології в PR і рекламу» Займається управлінським консалтингом і коучингом керівників. Автор безлічі програм бізнес-тренінгів та тренінгів особистісного зростання.

Вартість участі одного учасника складає 6240 грн в т.ч. ПДВ 1040 грн.

Дізнавайтеся деталі та реєструйтесь за телефонами: (097) 411-64-40, (067) 235-09-23, (067) 466-13-45,  (044) 253-07-02

e-mail:   center@nctbpu.org.ua