Пропонуємо придбати доступ до відеозаписів та матеріалів онлайн заходів

Ми зустрічаємо нові виклики і змінюємось, стаючи ближче до наших учасників! В умовах загального обмеження проведення очних заходів, ми використовуємо максимум можливостей, щоб організовувати нові цікаві навчальні заходи для фахівців фінансових установ. 

Сьогодні ми проводимо багато онлайн-семінарів, вебінарів, онлайн-тренінгів, обговорень та інших заходів, участь у яких можуть брати фахівці з різних регіонів України, адже така форма навчальних заходів є найбільш гнучкою та розширює можливості в отриманні нових професійних знань. 

А на численні запити наших учасників ми відтепер пропонуємо придбати доступ до відеозаписів та матеріалів онлайн заходів!

Вже зараз доступні записи навчальних заходів з таких тем:

  • «Фінансова звітність за 2020 рік: що врахувати при складанні»
  • «Правове забезпечення гарантійних операцій банків на основі нормативних документів яким вони підпорядковуються. Теоретичні та практичні моменти використання всіх видів банківських гарантій-мінімізація ризиків сторін-учасників угоди при підготовці та виконанні вимоги за гарантією та пов’язаних з нею документів»
  • «Оренда з прив'язкою платежів до курсу валют»
  • «Оцінка ефективності існуючої системи управління операційними ризиками. Практичні рекомендації»
  • «Виконання службою внутрішнього аудиту банку вимог постанови НБУ №95 від 18.07.2019»
  • «Практичні аспекти ризикорієнтованого підходу при розрахунках юридичних осіб з нерезидентами»
  • «Належна організація внутрішньої системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» для небанківських фінансових установ
  • «Внутрішній аудит комплаєнс  та системи внутрішнього контролю банку» (три модулі). Спільно з Sparkassenstiftung für Internationale Kooperation
  • «Система внутрішнього контролю. Чи є вона ефективною»
  • Курс «Практичні підходи до управління операційним ризиком з урахуванням міжнародних стандартів». Спільно з Sparkassenstiftung für Internationale Kooperation
I.  Ризик комплаєнс та ризик шахрайства
II. Інформаційна безпека та безперервність діяльності
III. Модельний ризик, ризик третьої сторони (аутсорсингу) та затвердження нових ризиків
IV. Ризик-апетит, ліміти, кількісна оцінка та стрес-тестування
V.  Культура ризиків та управління ризиками

Навіть якщо ви не мали змогу взяти участь у обговоренні особисто, ви можете скористатися чудовою можливістю дізнатися відповіді на питання, що обговорювалися під час заходів, та отримати в користування навчальні матеріали!

Тематика навчальних заходів, як і завжди, актуальна та охоплює розгляд нагальних питань з різних процесів банківської діяльності.

 

Для отримання додаткової інформації з питань придбання відеозаписів звертайтесь до менеджерів Центру за телефонами:  (044) 501-79-18, (044) 253-07-02, (093) 256-16-05, (097) 411-64-40

або e-mail:  center@nctbpu.org.ua